Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěnky ze tří druhů mas na gril

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso očistíme, plátky naklepeme, ochutíme nastrouhaným česnekem, chilli kořením a mletým zázvorem. Kuřecí maso nakrájíme na kostky, lehce naklepeme a poprášíme tymiánem.potřeme olejem a necháme 30 minut až 1 hodinu v chladničce odležet.Do malých plátků ze svíčkové a vepřové kýty položíme plátek slaniny a stočíme závitek.Na kovovou jehlu nebo špejli střídavě napichujeme závitky, kuřecí plátky, kolečka cibule a hlavičky žampionů.Osolíme a na grilu opečeme.Během úpravy maso na grilu otáčíme, aby se stejnoměrně opeklo. Obložíme bohatě čerstvou zeleninou a podáváme s pečivem, krajíčky celozrnného chleba nebo různě upravenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!