Staňte se našimi fanoušky na:

Rokfórové hrušky

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hrušky omyjeme, osušíme, ale necháme jim stopky. Každou hrušku pečlivě rozkrojíme na 5 plátků a odstraníme jádřince. Ciron omyjeme, vymačkáme šťávu. Řezné plochy hruškových plátků potřeme šťávou z citronu, aby nezhnědly. Plísňový sýr nakrájíme na tenké plátky a vložíme mezi plátky hrušek. Každý přitom ochutíme několika kapkami ořechového oleje. Hrušky naskládáme na talíř a znovu pokapeme ořechovým olejem. Můžeme ozdobit nasekanými vlašskými ořechy. Ořechový olej používám značky Solio a lze sehnat v prodejnách se zdravou výživou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kulajda |25. listopadu 2013
ráda ochutnám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!