Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto s parmazánem a hovězím masem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cibuli nakrájíme najemno, maso na kostičky. 2) Cibuli necháme zesklovatět na olivovém oleji, poté přidáme maso, sůl a pepř. Restujeme 5 minut. 3) Poté nalijeme víno a necháme trochu povařit. Poté vsypeme rýži a promícháme. Dále přidáme rajčata a zamícháme. 4) Zalijeme vývarem tak, aby bylo vše potopené. Vaříme na mírném plameni a postupně doléváme vývar tak, aby bylo vše potopené. 5) Po deseti minutách přidáme nakrájenou hlívu a dusíme dalších 10 minut. 6) Osolíme, opepříme a přidáme máslo, citronovou šťávu a 50 g parmazánu. Důkladně promícháme. 7) Podáváme posypané parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
asona |2. července 2015
Mňam Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Zajímevé Odpovědět
sonizna |11. srpna 2014
Rizoto moc nemusím - ale tyto netradiční způsoby rizota mi fakt chutnají! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!