Staňte se našimi fanoušky na:

Řízky ve sněhu

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naklepané a nasolené maso obalte nejdříve v mouce, pak ve žloutku (2) a nakonec ve sněhu (2 bílky). Na pánvi rozpalte olej a zprudka řízky opečte z obou stran, je-li třeba, dopečte je ještě v troubě. Podávejte se šťouchanými brambory a se spařeným špenátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!