Staňte se našimi fanoušky na:

Řezy ze svíčkové s petrželkovým máslem

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Řezy ze svíčkové odblaníme, jemně naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme chvilku odležet. V misce promícháme změklé máslo s jemně nakrájenými cibulkami, petrželkou, citrónovou šťávou a pepřem. Řezy ze svíčkové osušíme, urovnáme do původního tvaru, potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme 3-4 minuty, potom je obrátíme a grilujeme stejnou dobu. V kontaktním grilu pečeme řezy při vysokém záhřevu 1 1/2 minuty. Grilované řezy osolíme, vložíme do misky na petrželkové máslo, misku přiklopíme pokličkou, postavíme na nádobu s vařící vodou a necháme stát 3 minuty. Hned je podáváme s opékanými brambory a se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!