Staňte se našimi fanoušky na:

Řezy rafaelo

Autor receptu: Romik (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(1 hlas)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny na těsto smíchat a nalít na vymazaný a vysypaný plech. Posypat posypkou (smíchaný kokos s cukrem). Péct 25-30 minut a po vyndání z trouby hned polít šlehačkou, těsto se zatáhne. Když je málo šlehačky, zředím ji mlékem. Buchta je výborná, není suchá a vydrží dlouho vláčná.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Romik |10. dubna 2013
Skusím Odpovědět
li33 |4. dubna 2013
vyzkouším už se těším Odpovědět
|4. dubna 2013
V jednoduchosti je krása...doufám, že hotové řezy budou doma oceněny Odpovědět
lvodakova |27. března 2013
určitě jsme doma také dělali, ale to už je dlouho a recept by se nenašel, tak vyzkoušíme ten váš, moc se těším :) Odpovědět
Babetta |11. března 2013
Znám, dělám, je to výborné, já ve víčku šlehačky udělám dírky a potom to tak nějak "pocmrndám", lepší, než tu šlehačku lít.... Odpovědět
Aidel |11. března 2013
Zkusím :) Odpovědět
roxana-zdena |11. března 2013
Tak to je prima nápad! A co z toho vykrajovat, se zbytky si poradíme:-) Odpovědět
ilona.plackova.5|12. srpna 2013
peču je dobrá Odpovědět
Mlsanda|21. června 2013
nádhera Odpovědět
janka.porubanova|25. března 2013
vyskusam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!