Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Žampionová omáčka se zakysanou smetanou

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme si cibuli na drobné kousky, hodíme ji na rozehřáté máslo a zpěníme. Přidáme na plátky nakrájené žampiony a podusíme je doměkka. Ze zbývajícího másla si připravíme světlou jíšku, tu pak zředíme vývarem nebo vodou. Povaříme asi tak 20 min, přidáme podušené houby, osolíme a pak přidáme zakysanou smetanu. Omáčku necháme přejít varem. Podáváme ji s vařeným hovězím či natvrdo uvařenými vejci a bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!