Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřová plec á la bažant

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si vezmeme vepřovou plec a prošpikujeme špekem obaleným v koření divočina. Rozehřejeme si máslo a osmahneme si nadrobno pokrájenou cibulku. Potom přidáme maso, které si osolíme a opečeme. Dále přidáme kečup, trochu podlijeme vývarem či vodou, přikryjeme pokličkou a vložíme do trouby. Při pečení maso přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme. Pečeme asi tak 40 minut. Potom maso odkryjeme, obrátíme a dopečeme doměkka. Vepřová plec á la bažant je nejchutnější se žampionovou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |2. prosince 2013
Chutnučké :-) Odpovědět
daramacho |24. řijna 2013
dobré Odpovědět
Jan |29. května 2013
Moc hezký recept. Je to prostě bomba. Uložím a co nejdříve vyzkouším, díky. :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!