Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřová játra s rýži

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Propláchnutou rýži vaříme 5 minut a 15 minut necháme pod pokličkou odstát. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli, až zesklovatí, vložíme nakrájená játra a ze všech stran opečeme (asi 5 minut). Potom přidáme mraženou zeleninu, až se prohřeje vmícháme horkou uvařenou rýži, nakrájenou šunku, sekanou petrželku a krátce prohřejeme. Nakonec dle chuti osolíme. Na talířích posypeme strouhaným sýrem. Pochutnejte si na tradičním jídle z české kuchyně Vepřová játra s rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!