Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Tatranské vepřové medailonky

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme si osm řezů z vepřové panenky či kýty, do kterých uděláme ostrým nožem kapsy. Kapsy naplníme rajčetem, anglickou slaninou, žampiony, sýrem a pažitkou. Druhá náplň je debrecínka, směs pokrájených žampionů s pórkem a sýr. Potom si naplněné medailonky spíchneme párátky, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Pak snížíme teplotu a zvolna dopečeme. Tatranské vepřové medailonky podáváme s novými bramborami či bramboráčky. 1.Náplň: 8 plátků anglické slaniny 8 plátků rajčete 8 sterilovaných žampionů 80g oštěpku pažitka 2.Náplň: 8 plátků debrecínky 8 plátků uzené parenice 8 sterilovaných žampionů 1 malý pórek

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |4. listopadu 2014
mňam 1++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!