Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Šumavské závitky

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme si hovězí maso, neklepeme a osolíme. Pak si pokrájíme čtvrtinu sterilovaných hub a poklademe na plátky, ty pak svineme. Závitky si spíchneme jehlou a obalíme v mouce s nadrobno nakrájenými čerstvými bylinkami. Rozehřejeme si sádlo nebo olej a na něm osmahneme cibulku. Poté vložíme závitky a ze všech stran je řádně opečeme. Maso podlijeme a dusíme doměkka. Šťávu pak zjemníme máslem, přidáme zakysanou smetanu a prohřejeme. Šumavské závitky podáváme s houskovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |9. listopadu 2014
ale ta s houbama ano :-) Odpovědět
Annett |9. listopadu 2014
1+++ mňam Odpovědět
Sofii |20. dubna 2013
Tahle fotka přece vůbec neodpovídá receptu!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!