Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Studená kaviárová omáčka

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Připravíme se střední mísu, do které dáme bílý jogurt, majonézu a osolíme. Po té do jogurtu s majolkou vymačkáme citron, opepříme a řádně ingredience promícháme. Do omáčky pak zlehka přimícháváme kaviár a zjemníme jí pevnou šlehačkou (po domácku  připravenou, ne sladkou ve spreji). Studenou kaviárovou omáčku podáváme k drůbežímu masu, k rybám, ale i k dušené zelenině. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!