Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Slepice na paprice

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slepici omyjeme, rozpůlíme, vložíme do vody, přidáme masox a uvaříme doměkka. Vyjmeme, necháme okapat, vykostíme a maso nakrájíme na kousky. V hrnci rozehřejeme máslo, vložíme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme mletou papriku, pepř, zalijeme vývarem a krátce povaříme. Nakonec zahustíme smetanou s rozkvedlanou moukou, promícháme a ještě povaříme. Dle chuti osolíme. Do omáčky vložíme maso a prohřejeme. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Dělám, výborné! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!