Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Salát z těstovinové rýže

Autor receptu: Michael Komárek (207 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lilek očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky a na 20 minut vložíme do studené vody. Necháme okapat, osušíme kuchyňským papírem a nakrájíme na kostičky. Stonky celeru očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Papriku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Bazalku opláchneme, otřepeme a drobně nasekáme. Stroužky česneku oloupeme a jemně nasekáme. Těstovinovou rýži uvaříme podle návodu na obalu, slijeme a necháme okapat. Na pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje a na něm při střední teplotě a za stálého míchání lilek opékáme do změknutí. Přidáme česnek a celer a krátce opečeme. Přidáme těstoviny, promícháme, přesypeme na mísu a necháme vychladnout. K těstovinovému salátu přimícháme papriku, bazalku, zbývající olej a citronovou šťávu. Ochutíme solí a pepřem. Salát podáváme vlažný, ozdobený bazalkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michi |10. března 2014
no fotka vypadá dobře ale asi to nesouhlasí s receptem, tak nevím, proč je to jako doporučený recept!!!!!! :( Odpovědět
petrapo |31. řijna 2013
dala bych si ! Odpovědět
Lucinka |9. srpna 2013
Recept super :) Odpovědět
Bobina |3. června 2013
A na té vidličce je co? Kreveta? Ani ty ingredience na fotce zjevně neodpovídají tomuto receptu... Odpovědět
Mona22 |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Michi |3. června 2013
like Odpovědět
pajunc |2. června 2013
super, to bude dobrota! uloženo :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!