Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Ruský boršč

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na boršč si nejprve na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na malé kostičky, krátce orestujeme a zalijeme vodou. Přidáme nastrouhanou mrkev a petržel a nastrouhaný celer, dále zelí nakrájené na nudličky, bobkový list, pepř, sůl a vaříme na mírném ohni tak dlouho, až je maso skoro měkké. Pak přidáme brambory nakrájené na malé kostičky, kmín, prolisovaný česnek, rajčatový protlak a dovaříme doměkka. Do hotové polévky přidáme na proužky nakrájenou červenou řepu, kterou jsme si předem uvařili. Nakonec boršč podle chuti přikyselíme či přisladíme a osolíme. Kysanou smetanou zdobíme polévku až na talířích.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |20. května 2014
dobré Odpovědět
Georgina |4. prosince 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!