Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Rajčatová omáčka

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nakrájíme si cibuli nadrobno a zpěníme ji na másle či oleji, vmícháme mouku a připravíme si tak světlou jíšku. Tuto jíšku zředíme studeným vývarem. Potom přidáme nakrájená rajčata, koření, osolíme a povaříme, dokud se rajčata nerozvaří. Vezmeme pak omáčku a prolisujeme přes cedník a dochutíme cukrem. Hotovou omáčku podáváme s vařeným hovězím a kynutými houskovými knedlíky. Obměna: Místo rajčat můžeme použít rajčatový protlak.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!