Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Přesnídávková polévka s vepřovým masem

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Začneme s cibulí - nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na oleji. Poté přidáme maso nakrájené na kostky, osmahneme, poprášíme mletou paprikou, osolíme, přidáme koření, zalijeme vodou a vaříme téměř doměkka. Pak přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu, nudličky papriky a oloupaná rajčata nakrájená na plátky. Mouku nasucho osmahneme, rozmícháme s malým množstvím vody, přidáme do polévky a povaříme. Ozdobíme nakrájenou pažitkou. Obměna - kořenovou zelenina můžeme také nakrájet na kostičky a přidat kedlubnu nebo i fazolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!