Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pepřová omáčka

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve si 100-150 ml vývaru uvedeme do varu a částečně necháme odpařit. Přidáme kysanou smetanu, též zelený pepř a za stálého míchání pomalu vaříme tak dlouho, dokud omáčka nezhoustne. Pozor! nevaří ji moc dlouho ať se nám nesrazí. Potom omáčku osolíme a opepříme podle chuti a odstavíme. Pepřovou omáčku můžeme podávat k masu, rybám, steakům, ale i s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |3. března 2013
dobrá :) Odpovědět
david.cz |12. ledna 2013
zkoušel jsem to a jeto dobré ke steaku asi jsem to udělal blbě ,protože bez masa mi to chutnalo jako pálivější kaše ,ale jak říkám k tomu masu výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!