Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pečené ražniči

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso lehce naklepeme z obou stran a osolíme a opepříme. V misce si připravíme omáčku z hořčice, sójové omáčky, rajčatového protlaku a prolisovaného česneku. Do vymazaného pekáče vyskládáme kotlety, pečlivě je potřeme omáčkou a poklademe plátky cibule a slaniny. Pekáč přikryjeme a necháme péct v předem vyhřáté troubě okolo 45 minut. Maso občas kontrolujeme, aby se nám nepřipálilo a v případě potřeby podlijeme trochou vody. Na posledních 15 minut pečeme maso odkryté, aby změklo. Nakonec přidáme plátky sýru a necháme ho roztéct. Podáváme s rýží i brambory nebo se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |7. února 2013
Ražničí dělávám na sto způsobů. Dovolila jsem si přidat fotky.. Odpovědět
petr.helman.5|1. ledna 2014
Jani opět jsi nezklamala mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!