Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Ostružinová omáčka

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve vezmeme ostružinový džem, dáme ho do mističky a vidličkou pečlivě rozmícháme. Dále vezmeme víno a škrobovou moučku, smícháme a uvedeme za stálého míchání do varu, pak odstavíme. Do vína s moučkou postupně přidáváme džem a zbylé suroviny, řádně rozmícháme. Ostružinovou omáčkou přeléváme zvěřinu či drůbež, podáváme s kynutým knedlíkem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!