Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Ostrá studená rajčatová omáčka

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme si mixér a vlijeme do něj tři lžíce oleje,  přidáme jemný kečup, podle chuti hořčice, feferonku nakrájenou nadrobno, česnek utřený se solí, spařená oloupaná rajčata. Potom vše zakapeme octem a rozmixujeme na jemno. Nakonec do omáčky přidáme bílý jogurt a dáme do ledničky vychladit. Ostrou rajčatovou omáčkou přeléváme pečené maso, ryby nebo plody moře. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!