Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Maso v alobalu

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou krkovici nakrájíme na plátky asi 1 cm silné, lehce naklepeme, osolíme a okořeníme. Sušené houby, které jsme nechali asi 2 hodiny namočené ve vodě, scedíme a vložíme je na zpěněnou cibuli spolu s kolečky párku, okmínujeme, osolíme, podlijeme trochou vody a chvíli dusíme. Na každý připravený plátek masa vepřového dáme lžíci hub s párkem, plátky oloupaných syrových brambor, rajčat a lehce osolíme. Pevně zabalíme do alobalu a pečeme v troubě asi hodinu. Před podáváním je dobré nechat vepřové maso asi půl hodiny odstát v alobalu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!