Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Kuře z cikánského dolíku

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejprve si vnitřek kuřete vytřeme solí a vložíme směs čerstvých bylinek. Poté vezmeme grilovací jehlu a kuře na ní napíchneme, řádně upevníme. Kůži potřeme směsí oleje, grilovacího koření a samozřejmě soli (podle potřeby, některé směsi gril.koření obsahují vysoké % soli). Kuře dáme na předem rozehřátý gril a zvolna pečeme při střední teplotě. Nezapomeneme průběžně potírat olejem s grilovací směsí. Hotové, dozlatova opečené kuře rozdělíme na čtvrtky či osminky. Kuře z cikánského dolíku podáváme s bramborami či pečivem a zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |14. května 2013
mňam, vypadá nádherně Odpovědět
petr.helman.5|30. července 2013
Zkusím díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!