Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Kuře pod peřinou

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve naporcujeme kuře, které osolíme a posypeme polovinou připravené papriky. Vložíme ho do předem vymazaného pekáče. Mleté maso smícháme s vejcem, žemlí navlhčenou mlékem a nakrájenou cibulí. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, majoránku, nakrájenou petrželku, okořeníme vegetou a zbylou mletou paprikou. Směs řádně promícháme a překryjeme s ní kuře. Pečeme v předem rozehřáté troubě asi hodinu. Kuře pod peřinou podáváme s bramborovou kaší a salátem z čerstvé zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ohen |13. února 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!