Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Krkonošský toč

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme, nastrouháme a necháme chviličku odstát. Poté lžící odebereme vodu a pak je spaříme horkým mlékem. Dále přidáme prolisovaný česnek, majoránku, mletý pepř, sůl, strouhanku a mouku podle potřeby(tak, aby těsto nebylo příliš řídké). Pekáč vymažeme sádlem a rozetřeme do něj těsto. Vložíme do předem rozehřáté trouby a pečeme dozlatova. Krkonošský toč po upečení stočíme jako palačinku a nakrájíme na dílky. Podáváme s uzeným a zelím či samostatně.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!