Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Kapr z Třeboně

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tradiční recept, který je velmi snadný a chutný. Porce kapra si několikrát nařízneme a potřeme směsí prolisovaného česneku se solí. Posypeme kmínem, pepřem a pokapeme citronovou šťávou. Takto upraveného kapra necháme tři hodiny v chladničce odležet. Poté filety z kapra obalíme v hladké mouce a vložíme na pánev s předem rozehřátým olejem. Po chvíli přidáme máslo a vložíme do trouby. Nezapomeneme přikrýt pokličkou a zvolna dopečeme. Kapr z Třeboně se servíruje s vařeným bramborem a čerstvou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |1. prosince 2012
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!