Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hovězí roštěnky na pivu

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Roštěnky naklepeme a naložíme asi na 4 hodiny do oleje. Potom maso vytáhneme, každý plátek z boku nařízneme, aby se nezkroutil, osolíme a okořeníme. Na horkém sádle opečeme roštěnky z obou stran, potom je vyjmeme, uložíme do tepla a na sádle orestujeme najemno nakrájenou cibuli. Do osmažené cibule vrátíme plátky masa, podlijeme trochou piva smíchaného s vodou a do změknutí dusíme. Podle potřeby ještě podléváme pivem a roštěnky obracíme. Když je maso měkké, omáčku zahustíme hotovou tmavou jíškou. Hotové maso podáváme s dušenou rýží nebo smaženými hranolkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!