Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hovězí guláš

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mezi guláši neotřesitelně kraluje hovězí guláš. Je-li dobré maso a dostatek času na přípravu, čeká na vás opravdová pochoutka. V hrnci dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli na oleji nebo sádle. Přidáme maso, které musí být nakrájené na zhruba stejné kousky a osmahneme dorůžova. Přidáme papriku, kmín, sůl a pepř – podle chuti. Podlijeme vodou a dusíme. Podle potřeby opakovaně doléváme vodou. Potom přidáme na zahuštění mouku a bramboru, která se musí rozvařit. Nakonec dochutíme česnekem a majoránkou a poté dusíme, dokud maso nezměkne. Podáváme s chlebem, houskovým knedlíkem nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |24. července 2013
výborný, hovězí gulášek nikdy nezklame Odpovědět
janackacka |24. července 2013
výborný, přidala jsem trochu chilli a výborný.... jen jsem to přehnala s bramborou, takže to mělo trochu našedlou barvu Odpovědět
kote19 |26. února 2013
výborné Odpovědět
Yvajs |22. prosince 2012
nemá chybu ,v jakémkolimnožství Odpovědět
david.kruml.1 |16. prosince 2012
Hovězí guláš je opravdu jednička Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!