Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Houbová bešamelová omáčka

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si připravte bešamelovou omáčku z jíšky a 400 ml mléka. Odstavte ji a zpěňte si na másle nadrobno nakrájenou cibulku. Do cibulky přidejte plátky hub, osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Takto připravené houby přidáme do základní bešamelové omáčky a ještě 5 minut povaříme. Houbovou omáčku podáváme s vařeným hovězím či ztracenými vejci, klidně s těstovinami, dle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!