Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Farmářská bramborová polévka

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si připravíme krupky a to tak, že je propláchneme vroucí vodou. Krupky necháme okapat a osmahneme je na sádle. Potom je zalijeme horkou vodou, řádně promícháme a uvaříme doměkka. Dále si nakrájíme brambory na kostičky a přidáme ke krupkám. Stejně tak i kořenovou zeleninu, namočené houby, nakrájený libeček, plátky cibule, kmín, sůl a vaříme do změknutí. Hotovou polévku dochutíme prolisovaným česnekem, polévkovým kořením a pokrájenou petrželkou. Podáváme s čerstvým chlebem jako samostatný pokrm.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!