Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Dušená štika

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rybí filety pokapeme citrónovou šťávou a necháme 15 minut odležet. Pak je osolíme a obalíme v mouce. V hrnci na rozpáleném oleji prudce po obou stranách opečeme, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka. Pak ryby vyjmeme, vodu necháme vydusit do tuku a vmícháme smetanu, víno a kečup. Šťávu necháme projít varem a dle chuti osolíme. 4 filety z mořské štiky|1 citron|4 lžíce hladké mouky|sůl dle chuti|2 lžíce oleje|100 ml sladké smetany|100 ml bílého vína|100 ml jemného kečupu|voda na podlití

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |1. prosince 2012
dobrý další recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!