Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Domácí přesnídávka

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka oloupeme, zbavíme je jádřinců a nakrájíme na malé kousky. Do hrnce dáme vodu a jablka v ní dusíme tak dlouho, až jsou měkká. Ocukrujeme je podle chuti tak, jak máme rádi sladké. Ke konci dušení přidáme 2 lžíce světlé hotové jíšky a ještě chvíli vaříme. Nakonec jablka v hrnci rozmixujeme ručním mixerem, aby vzniklo jemné pyré a po vychladnutí je plníme do přesnídávkových skleniček. Jelikož se nepřidává žádný konzervační prostředek, je toto pyré vhodné pro malé děti, ale musí se zkonzumovat do 3 dnů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
skusím :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!