Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Chalupářský guláš

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Chalupářský guláš je tradiční české jídlo, které je navíc jednoduché a na ingredience nenáročné. Náš recept je určen pro čtyři osoby. Nadrobno nakrájenou cibuli zprudka osmahneme na sádle či oleji. Přidáme maso nakrájené na kostičky. Smažíme tak dlouho, dokud maso nepustí svou šťávu a neztmavne. Poté okořeníme mletou paprikou nebo gulášovým kořením. Chvilku podusíme a přidáme nakrájená rajčata a papriky. Nakonec ochutíme česnekem a solí a přidáme fazole i s protlakem. Podlijeme vývarem a pod pokličkou na mírném ohni dusíme cca 10 min, než maso nezměkne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vladenka |9. června 2014
to vyzkouším Odpovědět
Anna1960 |14. května 2013
dobrota Odpovědět
kote19 |26. února 2013
mňam Odpovědět
evahu |4. ledna 2013
dobrota Odpovědět
Uzzi1 |29. prosince 2012
vypadá dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!