Staňte se našimi fanoušky na:

Recept České dušené zelí

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Umíte tradiční české dušené zelí? Pokud ne, máte možnost se to naučit. Jednu velkou cibuli si nakrájíte na drobno a zpěníte na másle, rozehřátém v hrnci. Zelí nakrájejte na úzké nudličky a vhoďte do hrnce s cibulí. Nezapomeňte osolit, opepřit, přisypat kmín a za občasného míchání poduste. Podle potřeby podlévejte vodou. Až je zelí téměř měkké přisypejte cukr a dochuťte octem. Doduste doměkka. Dušené bílé zelí je výborné jako doplněk k různým druhům masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |26. ledna 2014
dělám podobně,jen bez másla Odpovědět
Proxi |26. ledna 2014
Také dělám bez másla, ale může to být dobré, někdy zkusím :-) Odpovědět
Kůťa|5. listopadu 2013
dobrý, až na to máslo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!