Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Candát s ořechovým přelivem

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Geniální kombinace chuti sladkovodní ryby s vlašskými ořechy vás překvapí. Candáta podélně prokrojíme, vykostíme a zbavíme kůže. Osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce smíchané s nasekanými bylinkami. Pokud nemáme, můžeme nahradit sušenými bylinkami. Na pánvi rozehřejeme olej a candáta na něm opečeme. Dále si smícháme rozšlehaná vejce s drcenými ořechy, nastrouhaným sýrem a solí. Kousky ryby vložíme do zapékací mísy vymazané máslem, přikryjeme ořechovým přelivem, posypeme strouhankou a pokapeme rozehřátým máslem. Vložíme do předem rozehřáté trouby a zapečeme dozlatova. Candát s ořechovým přelivem se servíruje s různě upravenými bramborami. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!