Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Bramborový guláš

Autor receptu: Lucie Dýnová (361 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Základem dobrého bramborového guláše jsou kvalitní a čerstvé brambory. Jeho příprava je rychlá a jednoduchá. Dobrou chuť! Nejdříve v hrnci zprudka osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené brambory (ne moc malé kousky), doplníme paprikou a kmínem a zalijeme vodou. Brambory takto vaříme doměkka. Mezitím si oloupeme uzeninu a nakrájíme ji na stejně široká půlkolečka, která poté přidáme do hrnce s bramborami a zároveň s tím zahustíme smetanou a moukou. Nakonec přidáme koření podle chuti a necháme dovařit. Bramborový guláš je hotový. Podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!