Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Bramborové karbanátky

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvaříme ve slupce, vychladlé oloupeme a rozmačkáme. Poté přimícháme prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, kostičky salámu, nastrouhaný sýr a žloutky. Vše důkladně promícháme a z hmoty pak tvarujeme malé karbanátky. Ty dále namáčíme v rozšlehaných bílcích a obalíme ve strouhance. Na pánvi rozehřejeme olej a smažíme karbanátky dozlatova. Hotové pokládáme na ubrousky, abychom se zbavili přebytečného tuku. Podáváme je s čerstvou zeleninou, pečivem a tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pskrob |1. září 2013
dávám i majoránku a jsou dobré i za studena Odpovědět
Michele |1. září 2013
uloženo, vypadá dobře Odpovědět
sojka30 |19. ledna 2013
namka Odpovědět
planeta |19. ledna 2013
moc dobré , doporučuji Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!