Staňte se našimi fanoušky na:

Rajská polévka z protlaku

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Na rozhřátém oleji usmažíme do sklovita, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Zalijeme jí studenou vodou a přivedeme k varu. Přidáme koření a vaříme 20 minut. Koření vyjmeme, osolíme, přidáme protlak a Bylinkové máslo. Vše krátce povaříme a odstavíme. Podáváme s zvlášť v osolené vodě uvařenými drobnými těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |11. srpna 2014
Já ji dělám z čerstvých rajčat! Odpovědět
jola |13. března 2013
dělám podobně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!