Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčatová omáčka s bazalkou

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hladkou mouku opražíme na oleji, necháme zesklovatět cibulku, podlijeme vodou a doměkka podusíme. Přidáme rajčatový protlak nebo spařená rajčata, která oloupeme a nakrájíme na kostičky, ochutíme solí, bazalkou, pepřem, cukrem a povaříme asi 10 až 15 minut. Můžeme podávat s masem nebo špagetami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!