Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčata grilovaná s česnekem

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: pro 4 osoby
Obtížnost: Snadné
Příprava: 25 min.
Vaření: 15 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Rajčata rozkrojíme napříč na poloviny, česnek prolisujeme a na troše oleje osmažíme.
  2. Gril rozpálíme na přímé grilování a na rošt dáme rajčata. Když jsou zahnědlá (asi po 3-5 minutách) kleštěmi je obrátíme a lžící na ně rozdělíme opečený česnek. Pak pokračujeme v grilování.
  3. Horká rajčata přendáme na mísu a posypeme hoblinkami parmazánu, ozdobíme tymiánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!