Staňte se našimi fanoušky na:

"Uzená" polévka

Autor receptu: Xereus (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V papiňáku uvaříme uzené kosti (3/4 hrnce cca 20 minut vařit, poté vypneme a necháme ještě 15 minut "dojít"). Vývar zcedíme a přivedeme k varu. Přidáme zeleninu (mraženou, čerstvou ... dle chuti). Když je zelenina měkká, přidáme krupicové knedlíčky: v hrníčku si rozkvedláme vajíčko a přidáme krupici, poté tvarujeme lžičkou knedlíčky a vkládáme do polévky. Povaříme. Maso z kostí můžeme obrat a přidat do polévky nebo použít na hlavní chod (např. Šunkafleky).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |20. května 2013
děláme s rýží Odpovědět
simm |7. května 2013
Vypadá to zajímavě. :) Odpovědět
Katty148 |3. května 2013
ULOŽENO Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!