Staňte se našimi fanoušky na:

Punč Kotányi

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ohřejeme vodu a červené víno, pak přidáme obsah sáčku Mix Punč, porcovaný čaj , zamícháme a necháme 2-3 minuty vylouhovat. Pak punč slijeme přes síto a přidáme pomerančovou šťávu a dle chuti rum a cukr. Pro mojí tetu dělám punč z bílého vína: 1/2 l bílého vína (nejlépe ryzlink), 1/2 l vody, Mix Punč, cukr, 1/4 l pomerančové šťávy (pokud možno čerstvé) a rum dle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

josifek |1. května 2014
Vyzkousim Odpovědět
piskotka |2. řijna 2013
dobré Odpovědět
-3 |29. září 2013
jůů Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!