Staňte se našimi fanoušky na:

Pudinkové bábovičky s omáčkou

Autor receptu: Bábrle Inka (1291 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nalijeme mléko, přidáme cukr a žloutky a na vodní lázni směs zahříváme tak dlouho, dokud hmota nezačne houstnout. Pak přilijeme podmáslí a citronovou šťávu, promícháme. Želatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Vymačkáme z ní přebytečnou tekutinu a rozmícháme ji v mléčném základu. Do vychladlého pudinku přidáme ušlehanou šlehačku a hned nalijeme do formiček a necháme přes noc v ledničce ztuhnout. Ovoce rozmačkáme rovnou v kastrůlku, zasypeme cukrem a promícháme s maizenou. Povaříme asi 5 minut, odstavíme a zalijeme griotkou. Vychlazený pudink přelijeme teplou ovocnou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!