Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruhové filety v hořčicovo- křenovém kabátku /krustě/

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1/Ryby kuchyňsky upravíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. 2/ Ve větší a hlubší misce si ze všech uvedených ingrediencí, kromě hladké mouky uděláme marinádu.. Filety obalené v hladké mouce, vložíme do této marinády. Kerblík nasekáme nadrobno a posypeme ho na naložené filety v misce. Naložené filety vložíme přikryté na noc do lednice. 3/Druhý den si rozehřejeme troubu , kam vložíme nejdříve pekáček s olejem a máslem. Když je dostatečně rozpálený olej i máslo, poskládáme do pekáčku naložené rybí filety a necháme je zapéci v troubě na 180 stupňů na dobu cca 20 minut. Kontrolujeme a pěkně zapečeme rybky dozlatova. Podáváme s bramborovou majonézovou kaši. Těstíčko udělá krásnou krustu, chuťově je vše moc dobré. Kdo chce, může si přidat i trochu sardelky do marinády. Měla jsem ještě 4 kousky aljašsské tresky, tak jsem ji naložila také, byla v krustě také moc výborná.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |28. prosince 2013
ryb je u nás stále málo Odpovědět
Lenny |1. července 2013
dobrůtka Odpovědět
evahu |16. února 2013
dobrá rybka Odpovědět
Šuldeska |16. února 2013
To bude výborné. Odpovědět
DAMI |29. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
biglol |28. ledna 2013
ryby u nás jíme rádi Odpovědět
jola |27. ledna 2013
to bude dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!