Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh v citonovo-máslové marinádě.

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruha omyjeme, osušíme. Máslo pokojové teploty rozmícháme s kůrou a šťávou z citronu. Bylinky otrháme a přidáme do másla. směsí potřeme pstruhy z venku i břišní dutinu a necháme 2 hodiny v chladu uležet. Přendáme na plech a dáme do trouby pod gril na 180 ° C. Grilujeme 10-15 min. doba grilování je orientační záleží na velikosti ryby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
katy9 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!