Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh podle dědy

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Polovinu másla rozpustíme a smícháme s prolisovaným česnekem a kořením. Ryby touto směsí potřeme i uvnitř a osolíme. Do břicha dáme trochu libečku a dáme do pekáčku, necháme 30 minut odležet. Poklademe plátky másla které nám zbylo, podlijeme trochou vody a přikryjeme poklicí. Dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 20 minut doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |7. prosince 2014
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!