Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh na žampionech s kari omáčkou a pečeným bramborem

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dnes sýrovou omáčku ohřejeme.Omytého pstruha osolíme a obalíme v mouce smíchanou s částí kari kořením a zprudka opečeme z obou stran. Pstruha dáme dodělat do mírně vyhřáté trouby. Žampiony nakrájíme na plátky, orestujeme na zbylém tuku, přidáme zbytek kari koření a zalijeme uvařenou omáčkou. Omáčku podle chuti dosolíme.Pekáček vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Na zbytku tuku orestujeme najemno nakrájenou červenou papriku a porek, přidáme bylinky česnek a petržel, brambory nakrájené na plátky a promícháme. Směs přendáme do pekáčku a pečeme v troubě 40 minut při 180stupních

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |19. srpna 2013
dobrůtka Odpovědět
Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!