Staňte se našimi fanoušky na:

Pštrosí vejce

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smícháme maso s houskou, vejcem a kořením, osolíme. Vejce obalíme v trošce mouky a potom „oplácáme" stejnoměrnou vrstvou mletého masa. Dobře přitiskneme, aby při smažení neodpadávalo. Obří koule usmažíme v hluboké vrstvě oleje, necháme odsáknout přebytečný tuk do papírových ubrousků. Podáváme s bramborovou kaší. Lze je také předem překrojit a servírovat jako dvě polokoule, vajíčkem navrch, obložené zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

liza |7. ledna 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!