Staňte se našimi fanoušky na:

Přepuštěné máslo

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kostku másla vložíme do hrnce, a na velmi mírném ohni necháme rozpustit. Asi 40 minut mírně vaříme, během toho sbírrámě pěnu a mícháme. Nakonec přecedíme přes plátýnko, dáme do uzavíratelné nádoby,a skladujeme v lednici. takto upravené máslo je vhodné i na smažení,a vydrží v lednici dost dlouho.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!