Staňte se našimi fanoušky na:

Pražma s rajčaty a balsamicem

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z pražmy připravíme 4 filety. Ty osolíme, opepříme a osmažíme na oleji. Rajčátka napůlíme, zakápneme balsamicem a dáme je do výpeku z ryb. Asi dvě minuty je smažíme, poté je dáme k rybě. Zakápneme olivovým olejem a podáváme ozdobené bazalkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!